אוזניים ואלפי בדיקות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/09/2020 | 16:19 | מאת: נופר

שלום,מקרה קצת מורכב והלוואי שיהיה פה סוג של כיוון.. אני סובלת מכאבי אוזניים, לא כמו דלקת, סתימות, רישרושים,רעשים. זה קורה כל היום כל יום. הייתי אצל אאג ששלל גידול,מים ושעווה ושלח לבדיקת שמיעה. אני מהאינטואציות שלי וממה שאני מכירה את עצמי ויודעת ומודעת - בדיקת שמיעה זה לא הכיוון בטח לא כשהאוזניים שלי סתומות. עשיתי תור לאאג בוולפסון שלחץ לי על החיבור בין הלסת לאוזניים וצרחתי מזה שנסתמו וכאבו (קצת) שלח אותי עם הפנייה לפה ולסת. הבעיה היא שכל פעם שאני עושה כושר זה כואב לי והן נסתמות. כשאני מטה את הראש הצידה זה נסתם עם כאב חד קטן כזה, מרגישה רגישות לרעשים, במיוחד- של כלים ודברים שעושים רעשים חדים כאלו.. צורמים. בקיצור, הבנתם. אני כן כבר חצי שנה מתעסקת עם הפה והלשון וחורקת שיניים, אבל אני לא יודעת בדיוק להגיד, מהסיבה שזה מחמיר כשאני מתכופפת או עושה פעילות. קבעתי תור לסיטי ראש, סתם פשוט הרגיש לי שצריך להקיף הכל. מישהו יכול להעלות השערה? קרה לכם מקרה כזה? כיוון? משהו? מיואשת מרופא לרופא😩 אודה לכם מאוד, שנה טובה, שבת שלום וגמר חתימה טובה. נ.ב לקחו משטחי אוזניים הכל נקי. אהה וגם אפילפטית, לוקחת 400מ"ג למוגין, פרכוס מסוג טוני קולוני, 4 שנים לא פרכסתי.

בהחלט יכול להיות שישנה בעיה בתפקוד החצוצרה שתפקידה להשוות לחצים באוזניים , כן בדיקת שמיעה יכולה ללעזור כי בבדיקה עושים גם בדיקת טימפנומטריה שמראה לחצים באוזניים , כמו כן הייתי ממליץ על השמלת בדיקת אא"ג רחבה כולל בדיקת נזופרינקס בסיב אופטי

מנהל פורום אף אוזן גרון