בדיקת PCR שלא מבוצעת תמיד באותו אופן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/09/2020 | 19:41 | מאת: אריק

שלום, מקווה שפורום זה מתאים לשאלה שלי. שמתי לב בעיקר מסרטונים ומה שמשדרים בטלויזיה שהבדיקות עם המטוש לא מבוצעות תמיד באותו אופן. לעתים מכניסים את המטוש לאף עמוק מאחור ולעתים מכניסים אותו רק לתוך הנחיריים בעומק של חיטוט באף עם האצבע. השאלה שלי אם ישנם סוגים שונים של בדיקות שמסבירות את השוני בביצוע ואם כן איך יהיה אפשר לבקש את זו שלא מכניסים את המטוש עמוק לאף, משום שנראה שהיא הגורם העיקרי לתחושת האי נעימות בבדיקה. תודה

אין זה הפורום המתאים אומנם בדיקת מתוש לבדיקת קורונה אמורים לקחת את המתוש מאיזור נזופרינקס , לוע האף

מנהל פורום אף אוזן גרון