אוזניים סתומות מלאות בנוזלים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/06/2020 | 19:38 | מאת: אביבית

שלום, אני בת 31 ובובלת מסחרחורות חזקות שבאות בגלים.אני מרגישה שאני מסתובבת .. כמו בקרוסלה. זה כבר למעלה משנה.. עשיתי בדיקות דם, mri בדיקות לשיווי משקל ואוזניים פנימיות ולא מצאו כלום. אני גם מרגישה אוזניים סתומות, הן נפתחות ונסגרות כל הזמן ומרגישה שהן מלאות בנוזלים. האם זה יכול להיות קשור לסחרחורות? והאם יש טיפול להוצאת נוזלים? פתיחת האוזניים?הייתי אצל 2 אף אוזן גרון שאמרו שהכל תקין אבל לי מרגיש שלא תקין וזה מציק לי.

שלום רב בהחלט יכול להיות קשר בין התלונות , האם יש גם טנטון \ רעשים באוזניים . לא חושב שזה בעיית נוזלים, באם היו נוזלים היו רואים את זה בבדיקה וגם התלונות היו אחרת. באם ישנם ארועים חוזרים של סחרחרות ואטימות באוזניים יש לחשוד בכיוון מחלת מנייר ולברר את האבחנה.

04/06/2020 | 23:36 | מאת: אביבית

אין לי ציפופים /רעשים באוזניים.

מנהל פורום אף אוזן גרון