תחושה לא נעימה בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/02/2020 | 15:52 | מאת: יוסי

היי דוקטור , כבר כמעט חצי שנה שאני סובל מכחכוח בלתי פוסק בשלבי היום בגרון , תחושה של משהו מציק שכאילו תקוע שם , אני חייל ומטופל עם הרפואה הצבאית אבל במקרה הזה שלחו אותי לרמבם למומחה ועשיתי בדיקת סיב אופטי , אולטראסאונד צוואר , אולטראסאונד עם ניקור לבלוטת לימפה שהתנפחה וביופסיה לשקד השלישי , הכל יצא תקין ושחררו אותי לאחר כמה פגישות , מה שיותר מטריד אותי הוא שבחודש האחרון הצטרפו עוד כמה תסמינים שהם כאבי ראש מאחורה לסירוגין , לחץ בעיניים לסירוגין , חום פנימי בפנים במשך כל היום ותחושת גרד בצוואר , לאיזה רופא אני צריך לפנות לדעתך ומה יכולה להיות שורש הבעיה? תודה מראש.

חסר פרטים רבים, האם אתה מעשן? מה סוג הלחה. האם סבלת מסינוסיטיס כל אופן ממליץ לך לפנות לרופא אא"ג ורופא ראות

מנהל פורום אף אוזן גרון