ירידה פתאומית בשמיעה וכאבים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/01/2020 | 17:08 | מאת: שירי

שלום, אשמח להתייעץ עמך. לפני כחודש וחצי אותרה אצלי ירידה פתאומית בשמיעה באוזן ימין בתדרים הנמוכים, טופלתי בסטרואידים ובבדיקה שנעשתה לאחר שבועיים ממתן הסטרואידים נראה שהשמיעה חזרה לתחום הנורמל. מאז הבדיקה שהראתה שיפור עברו כארבעה שבועות. בתחילה היו כמה ימים טובים יותר, אך במהלך השבועות האחרונים אני מרגישה דקירות/ כאבים באזניים, במיוחד באוזן שנפגעה שמיעתית אך גם בשנייה, רגישות לרעשים מסויימים באוזן שנפגעה שמיעתית ולעתים תחושת אטימות. נקבע לי MRI ראש ואוזניים (בעקבות הירידה הפתאומית) ל-13/2/20. אשמח לדעת האם מומלץ לגשת לפני כן לרופא אא״ג כדי לבדוק עוד פרמטרים כי התחושה מאוד לא נעימה. אודה להתייחסותך.

שלום רב לפי התלונות שלך קרוב לודאי שיש לך מנייר, והתלונות על אטימות באוזן ואי סבילות יכולים להתאים . אם התלונות מתגברות ממליץ על בדיקת רופא אא"ג. לגבי ה MRI עושים בכל מקרה בו יש ליקוי שמיעה אסמטרי, או פתאומי ומומלץ לעשות

מנהל פורום אף אוזן גרון