לחץ באוזניים שלא עובר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/11/2019 | 17:04 | מאת: רן

היי, כבר חודש וחצי שאני מרגיש שיש לי לחץ באוזניים עם ירידה קלה בשמיעה. אני מרגיש ''קליקים'' באוזניים כל פעם שאני בולע רוק, ופעמיים זה גם פתח את אחת האוזניים וחזר להיות סתום בהמשך. רופא אאג הפנה אותי לבדיקת שמיעה דחופה כדי לשלול ירידה פתאומית בשמיעה, ובבדיקה נאמר לי שיש ירידה בשמיעה, אבל לא ברמה משמעותית שאמורה להפריע לי ברמה שאני מתאר, אלא שזו ירידה מאוד עדינה שיש לרוב האנשים בגיל שלי בגלל אוזניות וכו'. חשוב לציין שלפני כל המצב הזה הייתי מצונן מאוד ועדיין יש לי קצת גודש באף וליחה בגרון, ומדי פעם גם טעם מוזר בפה כשאני שותה מים (אם כי לא כל הזמן). הלכתי עוד פעם לרופאת משפחה, שנתנה לי טלפסט לתסמינים של הצינון לחודש. כרגע עברו שבועיים ואין ממש שיפור. אני גם מעשן, ומוטרד מאוד מהמצב ומפחד שזה משהו רציני - הפסקתי לעשן בימים האחרונים בגלל זה. יש לי תור נוסף אצל אא''ג עוד שבועיים ולא נותנים לי להקדים אותו. מה יכול להיות המצב הזה? תודה מראש! רן

התמונה מתאימה לתת אוורור של האוזן \ נוזלים באוזן שזה יכול להיות אחרי צינון גם ובד"כ לוקח זמן עש שזה מסתדר.

מנהל פורום אף אוזן גרון