שאלה לגבי חבלה באף וכאבים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/09/2019 | 18:52 | מאת: אביב

שלום, בת 34. בני בן השנתיים קפץ וראשו נחבט באפי - דחף אותו מעלה. שמעתי רעשים של סחוס ומיד הנחתי קרח על המקום. ראיתי שהיה דם בנחיר אחד(לא יצא החוצה, אלא בתוך הנחיר) ומאז עברו כ6 שעות ועדיין עם כאבים בפנים, מצח, צידי האף ולחץ כללי בראש, גם מאחור. במיוחד בהטיית הראש קדימה ודיבור. האם יש צורך ללכת לבדוק? אין נפיחות או סימנים מהמכה.

יתכן והחבלה גרמה לשבר באף בכל מקרה ממליץ לך בדיקת רופא אא"ג , בד"כ באם ישנו שבר באף מחכים ע שבוע ימים מהחבלה שאז הנפיחות יורדת ורואים באמת מה מצב האף, ואם יש צורך מתקנים את השבר

מנהל פורום אף אוזן גרון