חפיפת ראש אחרי טיפול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/08/2019 | 01:58 | מאת: מירי

שלום רופא אני היתה לי דלקת חריפה עשיתי שאיפה אצל רופא א. א. ג. ונתן לי טיפות אוזניים וספרודקס עכשיו אני בטיפול. אמר אסור שיכנסו מים לאוזן השאלה היא איך אני אחפוף את הראש בלי שיכנס אף טיפה לאוזן אני כבר שלושה ימים בלי חפיפה השיער נהיי שומן ויש קשקשים מה עושים??? ותודה מראש

את יכולה לחפוף את השיער תדאגי לאטום את האוזן בעזרת אטם מיוחד או צמר גפן עם משחת וזלין בסוף המקלחת תיבשי את האוזן בעזרת פין כמובן בלי לגרום לכויה

מנהל פורום אף אוזן גרון