ורטיגו שנמשך 8 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/07/2019 | 16:15 | מאת: שירה

עשיתי את כל הבדיקות ,בדיקות דם mriוכו'.. עשיתי טיפולי פיזיותרפיה , נרות הופי ודיקור סיני ברפואה אלטרנטיבית. לקחתי מספר סוגים של כדורים לסחרחורות ולא עזרו. זה קרה בפתאומיות , מאז אני סובלת מסחרחורות ואי שיווי משקל . אני לא יכולה לישון במישור ועל הצדדים . אני עם סחרחורות חזקות כמו שיוט במצב ישיבה ושכיבה. ולא יכולה ללכת ללא תמיכה אין לי שיווי משקל. אני בת 30 בריאה בדרך כלל ..לא היה לי מצב כזה אף פעם וזה פשוט לא עובר. מציינת שבנוסף יש לי כאבי ראש. הייתי אצל נוירולוג מומחה ואף אוזן גרון מומחה ואמרו לי לנסות לקחת כדורים שאין מה לעשות זה יעבור כמו שזה בא. אבל מאד קשה להיות ככה. מקווה שתוכל לעזור לי.

קשה מאוד לעזור בלי לדעת יותר פרטים לגבי התלונות והבדיקות שנעשו בכל מקרה מציע לך לפנות לבדיקה לרופא אא"ג שמתמחה בסחרחורת

מנהל פורום אף אוזן גרון