כאבים חזקים לאחר זריקת דפומדרול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/05/2019 | 19:39 | מאת: גיא

היי, לפני יום בצעו לי הזרקה בצידו השמאלי של שורש כף היד מתחת לאגודל של סטרואיד מסוג דפומדרול + חומר הרדמה בגלל חשד לדלקת בגיד באיזור. היום התחילו לי כאבים חזקים (הרופא ציין שדבר זה יקרה) אך הוא לא ציין ופה אני שואל ומודאג, יש לי אדמומיות קלה באיזור הזריקה ובנוסף נפיחות קלה וכאב בהזזת האגודל. זהו דבר נורמטיבי או לא? אלו תסמינים לדלקת/זיהום/פגיעה בגיד?

זה פורום שאלות בנושא מחלות אא"ג ולא אורטופדיה ממליץ לך להפנות את השאלה בפורום הרלוונטי

מנהל פורום אף אוזן גרון