פעולות בליעה מתמשכות בזמן שכיבה והרגשת חנק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/04/2019 | 02:07 | מאת: אלון

שלום. מזה זמן רב אני סובל מתחושת בליעה מתמשכת באופן קבוע, הדבר מאוד לא נוח ובמיוחד בזמן שינה או שכיבה עד כדי צורך לקום בזמן השינה מהמיטה. לפעמים תחושת המחנק קשה מאוד ומפחידה . עשיתי בדיקות רבות ללא ממצא פתולוגי .איכות השינה לא טובה ואף פעם אני לא יכול לישון יותר משעתיים עד 4 רצופות .

לא ברור איזה בדיקו עשית בכל מקרה הייתי מציע לך בדיקת FEES ובדיקת לרינקס בסיב אופטי תפה לרואפ אא"ג שמתעסק עם בעיות בליעה או רופא גסטרואנטרולוג

מנהל פורום אף אוזן גרון