נזלת עם דם וכאב גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/04/2019 | 10:47 | מאת: מור

היי, לפני כשלושה שבועות התחלתי להרגיש כאב גרון, עייפות רבה, כאבי ראש, עצבנות ואף חום שעבר תוך שלושה ימים. לבקשתי עשיתי בדיקות דם-בבדיקה של ויטמין די יצא לי 43, בבדיקה tsh- 0.03. T3 free 8.8 T4free 26.2 Esr 33 כל השאר בנורמה. כעת כבר שבוע העייפות וכאבי הראש עברו כלא היו. אך כל בוקר אני קמה עם מרגש של צריבה רבה בגרון, נזלת בצבע ירוק שהיום התחלפה בנזלת עם דם. האם נשמע מוכר? האם יש סיבה להיחלץ?

03/04/2019 | 11:08 | מאת: מור

שכחתי לציין, כי אין לי חיידק בגרון לאחר משטח שעשיתי. לפני תוצאות המשטח התחלתי לקחת את האנטיביוטיקה והיא ממש עזרה. כשהפסקתי בסיום הטיפול (לאחר 7 ימים) הכאב חזר. וכי בלוטת הלימפה בצד ימין מוגדלת מאוד- ממש מורגשת גולה בגרון.

בהחלט הנזלת המוגלתית יכולה להעיד על תהליך דלקתי , מומלץ בדיקת רופא ולשקול תחית טיפול אנטיבוטי אחרי הבדיקה כמובן

מנהל פורום אף אוזן גרון