תופעות מוזרות באזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/04/2019 | 11:35 | מאת: עומר

לאחרונה שמתי לב לכמה דברים. 1 - כשאני מפהק אני שומע קולות של שריקה/חריקת ברזל/פעמוני רוח/קוד מורס (כולם בו זמנית). בבוקר התופעה חמורה מאוד ובמהלך היום זה נרגע קצת אבל עדיין קורה בזמן פיהוק. 2 - שמתי לב שכשאני מחייג למישהו בטלפון, אז בצליל החיוג (ביייפ) אני שומע עוד צליל. כאילו את אותו צליל חיוג בכמה אוקטבות מעליו (כמעין דיסטורשין). התופעה היא בשתי האזניים אך חמורה יותר באוזן ימין מאשר באוזן שמאל. קצת רקע עלי: אני כבר שנים סובל מטינטון, - למדתי להתעלם ממנו. בעבר היה לי הייפרקוזיס וטנסור טימפני סינדרום - גם עליו למדתי להתגבר, הבנתי שזה מתקשר אצלי למצבי לחץ. - בדיקות שמיעה הראו שאין ירידה בשמיעה והכל תקין. שתי התופעות המוזרות שתארתי (זו שבזמן הפיהוק וזו שבזמן שאני שומע את צליל ההמתנה של הטלפון) התחילו לפני חודשיים בערך. אשמח לדעת מה קורה איתי, זה מאוד מטריד.

קרוב לודאי שיש לך בעייה באוורור האוזן ולכן חושב להבדק

08/04/2019 | 11:37 | מאת: עומר

הייתי אצל רופא אף אוזן גרון והוא לא ידע כלום על הבעיה, אמר לי ללכת לנוירולוג. האם זה באמת בעיה לנוירולוג או שצריף רופא אחר של אף אוזן גרון? ממה נוצרת בעיה באוורור האוזן? האם ניתן לטפל בזה? האם זה משהו מסוכן?

מנהל פורום אף אוזן גרון