סיטי מוח כתוצאה משיתוק עצב 7 בצד שמאל של הפנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/03/2019 | 05:03 | מאת: מיכל נגב

בוקר טוב עברתי שיתוק 7 בצד שמאל של הפנים שלחו אותי לעשות סיטי שיצא בלי ממצא פרט לממצאים הבאים הרחבה קלה של חריצי המוח בקדמת האונות הפרונטליות עיבוי רירית בלסת מימין אודה על התייחסותך

בד"כ ואם מדובר בשיתוק עצב פנים פרפרית ולרמרכזי לא ממהרים לשלוח לבדיקת סיטי באירוע ראשון אלא אם ישנה סיבה . התעבות רירית בלסת עליונה זה ממצא שכיח בבדיקות סיטי ואים אין קליניקה אין צורך בטיפול . באשר לממצא במח גם כן ממצא ללא משמעות קלינית אבל בל זאת הייתי ממליץ שתתיעץ עם ניורלוג באשר לממצא

מנהל פורום אף אוזן גרון