לחץ באוזניים אחרי טיסה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/03/2019 | 13:37 | מאת: רעות

היי, אני חודשיים וחצי לאחר טיסה, אחרי שעברתי בארוטראומה עם יאידה בשמיעה, טופלתי בסטרואידים.. כיום השמיעה תקינה וגם בדיקת טימפנומטריה תקינה... עדיין הרגשה של לחץ באוזניים ולפעמים גם בראש, משתמשת בספריי אבאמיס.. האם יש פתרון נוסף? יש טעם לבצע ניתוח או עדיף לחכות?

יכול להיות שישנם עדיין בעיות באוורור האוזן . ישנם עוד מספר פתרונות מלבד שימוש באבמיס לאוזניים , ולאחרונה ישנם גם ניתוחי "צינתור" של תעלת האוסטכין שמחברת את האוזן לאף ומאפשר אוורור

17/03/2019 | 07:41 | מאת: רעות

איזה פתרונות נוספים קיימים חוץ מתרסיסים ומיבשי גודש?

מומלץ לגשת לבדיקה ובהתאם לממצאים לדסקס עם רופא אא"ג את אפשריות טיפוליותף אם הבעיה כרונית יש מקום לברר נושא הרחבה של התעלה

17/03/2019 | 11:07 | מאת: רעות

האם סיכויי ההצלחה של הניתוח גובהים?

28/03/2019 | 21:21 | מאת: דני

שלום עברתי הרחבה של תעלת האוסטכין לפני כשנה. לאחר הניתוח הייתה רק הקלה מועטה והיום אני שב וסובל מלחץ באוזן ואיני מצליח לשחרר כבעבר את הלחץ בניפוח דרך האף. האם יתכן ונוצרה צלקת הגורמת לכך, והאם כדאי לחזור על הניתוח או טיפול אחר ?

28/03/2019 | 22:58 | מאת: רעות

היי, מדוע עברת ניתוח? זה היה אחרי טיסה? או שסבלת מזה הרבה זמן?

29/03/2019 | 09:51 | מאת: דני

אני גר באזור ירושלים. בירידה לכיוון השפלה, בדרך, הייתי צריך לפחות שלוש פעמים "לנפח" דרך האף כדי לשחרר את הלחץ באוזן, תופעה שהייתה קיימת אצלי במשך שנים רבות מאד

30/03/2019 | 17:17 | מאת: רעות

,תודה על התשובה, ידוע לך מה ההכנות לניתוח? האם עזר? מה זמן ההחלמה?

29/11/2020 | 19:43 | מאת: רעות

היי דני חזרת על הניתוח?

מנהל פורום אף אוזן גרון