ענבל מוגדל אמי ממש דואגת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/03/2019 | 12:16 | מאת: שושי

שלום הענבל.של הילד (בן 16 שנים)מנופח מזה כחודשיים לקח 4 קורסים של אנטיביוטיקות שונות . לא משפיעים ממש. שוב חזרנו מא.א.ג ו הוכנסה מצלמה ולהלן התשובה: היפראמיה של הפארינגס והיפופארינגס אובולה הפארמית נזלת מוגלתית היפראמיה של האריטנוידים - סימן לריפלוקס מעבר אויר טוב יתר בדיקת א.א.ג תקינה לוע עינבל היפרמיה היפרטופי בשרני באבחנה מבדלת נראה תגובה אלרגית , טראומה מקומי , סוג של המנגיומה קיבלנו סטרואידים פרדניזון 20 מ"ג פעמיים ביום למשך 5 ימים וכדור טלפסט ביום. אם לא יעבור שלח אותנו הא.א.ג למרפאות חוץ א.א.ג בבית חולים. מה יש לילד שלי?? אני בוכה כל לילה שלא בפניו- האם יש סיכוי שיש לו מחלה ממארת חס וחלילה?? (הענבל ארוך מאוד ויושב עד חצי הלשון)...בבקשה תרגיע אותי. האם יש טיפול שהרופאים פה לא חשבו עליו? האם ראית מקרים כאלו וזה לא היה משהו מסוכן??? בינתיים אנחנו ביום האחרון של הסטרואידים ואין שיפור...האם יש סיכוי שכן ישפיע? יש להוסיף שיש כאבים בענבל שהולכים ובאים אבל הנפיחות קבועה

שלום רב אין צורך להיות לחוצים בצורה הזו ברוב המקרים מדובר בתגובה אלרגית , באם הטיפול הושלם כנדרש וללא תגובה, יש לברר אפשרות של חוסר מסויים של אנזים, ממליץ להמשיך בירור מול רופא אא"ג ואין מקום ללחצים

13/08/2021 | 23:42 | מאת: אמבט

מה תסמינים שענבל מתארך או מתנפח לתינוק ? תודה.

מנהל פורום אף אוזן גרון