כאבי בטן הרבה זמן-מה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/04/2020 | 16:37 | מאת: מיכל

שלום בת 40, סובלת כבר חודשיים מכאבי בטן בהתחלה היה לי יום בשבוע בשבת שהייתי קמה בבוקר עם בחילות שילשולים הקאות יום יומיים ועובר ככה היה לי כמה פעמים כנראה מהאוכל . לאחר מכן כבר שלושה שבועות שכואבת לי רק הבטן קבוע יש לי רעשים בבטן,דפיקות וגרפסים שעולים לי. עליי לציין שאני שומרת תזונה ועושה ספורט כבר שנה וירדתי 13 קילו. עשיתי אולטרסאונד בטן,בדיקות דם,תבחין נשיפה, רגישות לגלוטן הכל תקין. עשיתי קולנסקופיה וגסטרוסקופיה לפני 3 שנים היה תקין. מה עוד יכול להיות? תודה רבה.

היי יכול להיות איזה שהוא זיהום במעיים עשית בירור אך לא קיבלת שום טיפול מומלץ ליצור קשר

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת