לא יודע מה הבעיה שיש לי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/01/2020 | 12:41 | מאת: שון

לפני חצי שנה זה התחיל , היה לי חיידק בקיבה שטופל וחוסל ואחרי החיידק שחוסל נשארו התסמינים שלו,פניתי לרופא גסטרו שעשה לי גסטרוסקופיה ויצא שיש לי דלקת בוושט קיבלתי טיפול אומפרדקס למשך 3 חודשים ( אני כבר חודשיים שותה), בגלל שהבטן נשארה עדיין נפוחה המשכתי לעשות בדיקות כי לא נראלי שזה קשור לוושט, עשיתי אולטסאונד בטן וסיטי בטן ואגן שהתוצאות נראלי טובות, סיטי: להלן ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת של הבטן והאגן במנח אקסיאלי: בוצעה סריקה אנטרוגרפית לאחר שתיית לקטולוז )חומר בעל שקיפות מיימית( הבדיקה בוצעה לאחר הזרקת חומר ניגודי. התוויה: מעי רגיז. לשלול מחלת קרון. איזור המעבר חזה/בטן כולל הסרעפת, הפלוירה והסינוסים הקוסטופרניים – ללא סטיות. הכבד במימדים וצפיפות תקינים. דרכי המרה התוך כבדיות אינן מורחבות. הטחול במימדים תקינים ללא פגמי מילוי בתוכו. הלבלב על מרכיביו במימדים תקינים. בלוטות יותרת הכליה הודגמו במימדים תקינים. הכליות במנח וגודל תקינים ללא עדות להידרונפרוזיס. קיימת הפרשה תקינה ושווה משני הצדדים לאחר הזרקת חומר ניגוד תוך ורידי. השופכנים בקוטר ומיקום תקינים ואין עדות לחסימה אורומכנית. כלי הדם הגדולים כולל האאורטה הודגמו תקינים. עורקי הצליאקה והמזנטריקה הודגמו תקינים. אין עדות להגדלת בלוטות לימפה רטרופריטונאליות. לולאות המעי הדק ולולאות המעי הגס ברוחב תקין. אין עיבוי הדפנות ואין האדרה חריגה בריריות. בסריקת האגן אין עדות להגדלת בלוטות איליאקליות או מפשעתיות. שלפוחית השתן מודגמת היטב בחומר ניגוד וגבולותיה סדירים. הערמונית בגודל תקין. חלונות עצם: ללא ממצא מיוחד. בסיכום: לולאות צינור העיכול שמורות. תוצאות אולטסאונד: להלן ממצאי בדיקה על קולית של בטן עליונה ותחתונה: הסיבה לביצוע הבדיקה -בירור כללי לבלב - ראש וגוף הלבלב ללא ממצא פוקאלי כבד- אינו מוגדל, ללא ממצא פוקאלי דרכי המרה התוך- והחוץ-כבדיות אינן מורחבות כיס המרה - עם דפנות אינם מעובים וללא אבנים בתוכו רטרופריטונאום חופשי מבלוטות לימפה מוגדלות כליה ימנית בגודל ומנח תקינים. ללא עדות לאבנים או להידרונפרוזיס. כליה שמאלית בגודל ומנח תקינים. ללא עדות לאבנים או להידרונפרוזיס טחול אינו מוגדל, ללא ממצא פוקאלי איך אני ממשיך מכאן? כרגע אני תסמינים של בטן עדיין נפוחה וצואה רכה 2-3 פעמים ביום

היי יש לך עדין אוכלוסיית חיידקים לא תקינה שיש לחסלה מוזמן ליצור קשר לשם קביעת תור לייעוץ

03/02/2020 | 15:09 | מאת: שון

איך אני אמור לחסל אותה? אנטיביוטיקה?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת