ריר (כמו ג'לי..) בצואה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/08/2019 | 10:48 | מאת: נועה

היי, בשבוע האחרון יש לי יציאות בצבע תקין,קצת שאריות מזון וריר שנראה כמו ג'לי כתמתם דבוק לצואה ולפעמים בנפרד אך רק כאשר יש צואה. הייתי במיון מהלחץ,בהתחלה הצואה היתה כהה יותר אך נזכרתי שאכלתי בשבוע שעבר באירוע הרבה דברים מטוגנים ופסטה שחורה. . כירורג עשה בדיקה רקטאלית טען שלדעתו אין שום דימום. באמת מאז הבדיקה הצבע חזר לקדמותו,אין שלשול או עצירות אך עדיין יש את ההפרשה הרירית/ג'לית הזו. צירפתי גם תמונה. היום עשיתי תרבית צואה. הבדיקות דם תקינות. האם מהאוכל? מהלחץ?.. תודה

28/08/2019 | 09:38 | מאת: נועה

תרבית צואה יצאה שלילית

28/08/2019 | 12:27 | מאת: נועה

אציין גם שהפסקתי שבוע שעבר לקחת גלולות אחרי 7 שנים ברצף. האם יש קשר?

היי לא נראה לי שילחי צואה לתרבית

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת