פענוח בדיקת תרבית וגינאלית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/10/2018 | 23:21 | מאת: בדיקות מעבדה

שלום רב לפני חודש עברתי הפלה, והייתי בשבוע ה5 להריון לאחר כמה שבועות הבחנתי בריח לא נעים, לכן ביקשתי מהרופא לבצע בדיקת תרבית מהנרתיק אלו התוצאות: Epithelial cells 	++ Fungus 	Candida tropicalis WBCs 	אין Microscopic examination 	תפטיר וספורות של פטריות Gram Stain 	normal רציתי לדעת מה הם אומרים, האם יש לי פטריה?

היי יש לך ממצא שכיח של זיהום מעורב של פטריה וחיידקים בנרתיק מחייב טיפול במרפאתי נהוג לטפל במקרים אלו באמצעות שטיפה מקומית עיי גז ומי אוזון עם הצלחות מצוינות

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת