צריבה בפי הטבעת אחרי אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/06/2018 | 23:20 | מאת: עידו

שלום רב, זה כבר כמה שנים שאני סובל ממערכת העיכול, פעם עצירות ופעם שלשולים, עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות ועשיתי גם בדיקות צואה, בבדיקות צואה נמצא טפיל שלפי ההסבר של הרופאה יכול להימצא אצל הרבה אנשים בבדיקה אקראית אבל בגלל שאני מציג תסמינים היא נתנה לי טיפול בפלג'יל, כיומיים אחר הייתה לי יציאה עם צריבה חזקה בפי הטבעת, כבר שבועיים שאני סובל מצריבה בצדדים של פי הטבעת, הלכתי לפרקטולוג שטוען שהוא לא רואה משהו מיוחד והשריר של פי הטבעת מכווץ מה שמתאים לפיסורה, קיבלתי כמובן משחה, הנושא של פי הטבעת מציק לי מאוד, האם זה באמת פיסורה? ולמה אני מרביש צריבה בעור בצידי פי הטבעת?

היי באמת לא יודע נא לבצע אמבטיות ישיבה עם מים וסבון לפחות פעם עד פעמיים ביום ולחכות ואז ללכת שוב לבדיקה אצל פרוקטולוג.. יתכן שצואה חומצית צרבה את אזור פי הטבעת ויקח די זמן לריפוי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת