איך אפשר להסביר תרופות שנרשמות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/05/2003 | 22:56 | מאת: אלה

על ידי הרופאים וכשאני קורה את ההןראות המצורפות,מסתבר שהתרופות סותרות תרופות אחרות ולא מתאימות למחלות מהן אני סובלת. לדוגמה ,ישנן תרופות המדגישות את האיסור לקחתן אם תפקודי כבד לקויים,מה שיש לי. או,תרופות אחרות שמזהירות מבעיות בתיפקודי ריאה או לב. הקוקטייל של התרופות שלי ,סותר לחלוטין את נה שנאמר על ההוראות. אני לוקחת :אינסולין,אלפאפרס,דימיטון,אוקסאר,קומדין,זרוקסילין,פוסיד,אלטרוקסין, מתוטרקסט,ועוד...... תודה על ההסבר.

04/05/2003 | 00:27 | מאת:

שלום אלה ותודה על פניתך אין לי בעצם תשובה. דברים כאלה אסור שיקרו. אני במקומך הייתי מתייעצת עם הרופא שמטפל בבעיה הכי חמורה שלי (למשל הבעיה הכבדית), לגבי כל תרופה אחרת שאני צריכה לקבל. או במילים אחרות, כוונתי שחייב להיות רופא אחד שיוכל לרכז את כל הנושא התרופתי לגבייך, גם אם חלק מהתרופות ירשמו על ידי רופאים אחרים מומחים בתחומם- הוא חייב לדעת על כך. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם