שלום דר' גרין

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/06/2013 | 19:43 | מאת: יערית

שאלה לי,האם התעסקות עם הסמרטפון,כאילו שהוא בגדר ריפוי בעיסוק יכול להזיק?,כדי לא להגרר אחרי מחשבות לא טובות,במיוחד שאין לי מה לעשות יכול להזיק? תודה מראש

שלום יערית, יש דרכים רבות ל'ריפוי בעיסוק', כדבריך. היעילות ביניהן הן פעילות גופנית ופעילות יצירתית. יש דרכים אחרות, היוצרות התמכרות מזיקה ומסוכנת, כמו שימוש באלכוהול, בסמים או בתרופות. גם ההתמכרות לסמרטפון אינה בריאה במיוחד, ואינני ממליץ עליה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

12/07/2013 | 15:21 | מאת: יערית

ב"ה תודה דר' גרין, פשוט העיסוק הזה בא על מנת לא לשקוע במחשבות על מצבי. אבל כנראה אצטרך למצוא עיסוק יותר מוצלח! שבת שלום

מנהל פורום טראומה והלם-קרב