זוגיות מורכבת עם הלם קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

16/05/2013 | 17:29 | מאת: מה לעשות?

ד"ר גרין שלום, אני חיה עם בן זוג אשר סובל מהלם קרב קרוב ל-7 שנים. יש לנו המון בעיות בעיקר סביב התפקוד שלו וסביב התוקפנות וחוסר היכולת להכיל סיטואציות ורגשות שונים. אני מאד אוהבת אותו, אבל הבעיות מתישות ומכבידות,ויש הרגשה שאנחנו כל הזמן במן לופים אינסופיים שכאלו. פרידה עמדה על הפרק הרבה פעמים במהלך הדרך, אך האהבה והאמונה שלי בו, שהוא ימצא את הדרך לתפקוד בריא וטוב, גורמות לי להמשיך ולנסות. הוא מצידו, מאד רוצה בקשר, אך אומר שאינו יכול להבטיח דבר ושלא יודע אם יצליח להשתנות. האם יש לך עצה כיצד עלינו לפעול? תודה רבה!

שלום לך, אני עצמי הלום-קרב, וכדי להתמודד עם הטראומה הפרטית שלי פיתחתי את גישת 'האימון הרגשי', שהיא דרך-חיים פשוטה ויעילה, המאפשרת לי להתמודד עם הקושי ולחיות חיים מלאים ומאושרים, וגם בזוגיות טובה. זה לא מובן מאליו, ואפשר ללמוד זאת. אני מקיים בבולגריה סדנאות להלומי-קרב ובנות-זוגם, ואפשר לקרוא על כך באתר שלי: http://www.emotional-training.com/Traumacouplesh_he.html בהצלחה, ד"ר דרור גרין

13/07/2013 | 17:31 | מאת: שושקה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב