במותם ציוו לנו את החיים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

22/02/2013 | 19:47 | מאת: חבר

שלום לפני כחצי שנה הגשתי תקנה 9 על בעיה רפואית שהיתפרצה עקב הptsd הבקשה נידחתה אבל להפתעתי עילו לי את האחוזים על ptsd ומאז אני חי תחת מעקבים בנסעה ברכב בקנית נעלים .שותה קפה קונה פיתות ועוד המצב הזה מוסיף לחץ נוסף לחיים פניתי לפסיכיטרית שלי וקיבלתי כדורי דיפרקסה אף אחד לא יכול ליראות את המטען והכאב שאנחנו סוחבים ביום ובעיקר בלילות חלק מאתנו חיים כי חברנו במותם ציוו את החיים אנחנו רואים ושומעים אותם כול יום '

23/02/2013 | 23:04 | מאת: חנן

שלום. מחקר בארה"ב מראה 50 עד 30 אחוז הקלה בסימפטומים של PTSD. וזאת אחרי מספר שבועות של תרגול TM. כלומר יש כאן סכוי להקלה בסימפטומים. אשמח לתת עוד פרטים. חנן בהצלחה

שלום חנן, אני מבין שאתה מנסה לשווק את האתר שלך באמצעות תגובות חוזרות בפורום, ולכן מחקתי את הקישור לאתר. בברכה, ד"ר דרור גרין

23/02/2013 | 23:54 | מאת: חנן

שלום. מחקר בארה"ב מראה 50 עד 30 אחוז הקלה בסימפטומים של PTSD. וזאת אחרי מספר שבועות של תרגול TM. כלומר יש כאן סכוי להקלה בסימפטומים. אשמח לתת עוד פרטים. חנן בהצלחה

שלום חבר, מה שאתה מתאר הוצג בעבר בתוכנית 'עובדה' של אילנה דיין. חבל שבמקום לתמוך בהלומי-הקרב אגף השיקום מתעלל בהם ומחמיר את מצבם. אני מצטער על הסבל שנגרם לך. ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב