בהזדמנות

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

01/02/2013 | 02:51 | מאת: יערית

ב"ה לדר'גרין שלום שוב. בטעות כתבתי 2 הודעות,אבל בהזדמנות שאני כותבת הודעה זאת אני רוצה להוסיף שהידיעה שאולי זה יהיה כך לכל החיים גם משאירה אותי אפאטית.

שלום יערית, כפי שכתבתי לך בתגובה הקודמת, הסבל אינו הכרחי. פוסט-טראומה אינה מחלה אלא פגיעה קשה. גם אם לא ניתן לתקן את הפגיעה הזו, אנחנו יכולים לשוב ולשפר את היכולת שלנו ליצור לעצמנו תחושה של מקום בטוח, להיות אחראים לחיינו, ולהיות מאושרים. על כך כתבתי בהרחבה בספר 'אימון רגשי'. שבת שלום, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב