היי כולם!

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

02/12/2012 | 23:43 | מאת: ליאורה

חברתי ואני עורכות מחקר בנושא- הורים פגועי נפש. והיינו שמחות לדעת אם מישהו/י מכם היה מוכן לעזור לנו ולהשתתף (מדובר במילוי שאלונים...) אם את/ה מוכן שלח/י מייל ל- [email protected] תודה רבה מראש! ושיהיה אחלה של שבוע :) ליאורה.

שלום ליאורה, נדמה לי שהגעת לפורום הלא-נכון. הלומי-קרב אינם חולי-נפש או פגועי-נפש, אלא פצועים קשה ביכולת שלהם לבטוח בעולם בו הם חיים (ובמוסדות ששלחו אותם למלחמה). לא מדובר בניסוח סמנטי, אלא בהבדל משמעותי בין חולי-נפש לבין נפגעי טראומה, ולכן החליטה גם הכנסת לחוקק חוק הקובע שהלומי-קרב אינם חולי-נפש. אני מאחל לכן הצלחה במחקר, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב