תחושה של שמיעת אזעקה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

21/11/2012 | 07:14 | מאת: adi

היי, אני בת 40, ידוע על סכיזופרניה ועל וילסון. אתמול בשעות הצהריים הייתי בבית, הטלויזיה הייתה סגורה, אבל מה שקרה הוא ששמעתי משהו שדומה לאזעקה. לא שמעתי אנשים יוצאים לכיוון חדר המדרגות. לציין שאני גרה במרכז וממשיכה בשגרת החיים הרגילה. הייתי בקשר עם אנשי הצוות השיקומי שלי. הם יזמו את הקשר. האם זה נורמלי או שאני צריכה להיות בקשר עם הד"ר? עדי

שלום עדי, כן, זה לגמרי נורמלי בזמן מלחמה לשמוע משהו שדומה לאזעקה, גם כשאין אזעקה. אינני מכיר את מצבך הרפואי, ולכן אינני יכול לייעץ לך באופן אישי בנוגע לאירוע הזה. יום טוב, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב