איך לוחם עם סיווג הכי גבוה יכול לקבל טיפול בפוסט ?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

08/10/2012 | 22:55 | מאת: אמא של לוחם

וזאת כאשר לאף פסיכולוג או פסיכיאטר אין את הסיווג המתאים?? איך אני עוזרת לבן?

שלום לאמו של הלוחם, מן השאלה שלך קצת קשה להבין למה את מתכוונת. אין קשר בין סיווג לבין הלם-קרב, וגם בין אלופי צה"ל יש נפגעי טראומה. יש סכנה בכך שלוחמים ביחידות עילית חוששים להודות בטראומה ואינם רוצים לקבל עזרה. אינני יודע למה את מתכוונת כשאת כותבת שלפסיכיאטרים או לפסיכולוגים אין סיווג מתאים. אם תרצי, את יכולה לכתוב לי באופן אישי ולפרט מעט יותר: [email protected] בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב