חרדות כעת בעבר נפגע הלם קרב מיום כיפור!!!

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

05/06/2012 | 21:56 | מאת: מחפש העזרה.

בעבר לאחר מלחמת יום כיפור טופלתי ע"י משרד הבטחון בבית ניסן באסף הרופא - ובבית הבראה בנתניה על שפת הים שאת שמו לא זוכר.כנפגע הלם קרב(בידי מסמכים בנדון)לא ביקשתי נכות עד כה.שיקמתי עצמי ואני היום פנסיונר .מאז התקרית האחרונה של ירי הקסמים וגרדים נכנסתי לחרדות אבל מתפקד.חוזר שוב לא רוצה כלום ממשרד הבטחון -פשוט מבקש כתובת של רופא מאזור אשדוד או רחובות שיטפל במצבי מפחד מהדרדרות!!!הכונה לרופא פרטי.

שלום למחפש העזרה, ההחלטה שלך לוותר על פניה למשרד הביטחון היא החלטה חכמה, שתחסוך ממך צער ואכזבה. אינני יכול להמליץ לך על רופא, אבל כדאי שתחפש במקום מגורים פסיכולוג התנהגותי שיתן לך כלים להתמודדות עם חרדה. במקרה חרום ולזמן קצר אתה יכול לפנות לפסיכיאטר. יש כדורים שמקלים על החרדה, אך יש להם השפעות לוואי וכדאי לעשות בהם שימוש רק לזמן קצר. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

06/06/2012 | 09:20 | מאת: יהודה

היה בית גולמניץ הידוע לשמצה גם אני הייתי שם בהצלחה

למה אתה מתכוון, יהודה? אם יש לך מידע שיכול להועיל למחפש העזרה, כדאי שתסביר. להתראות, דרור

06/06/2012 | 14:32 | מאת: JO

לא מבין אותך - נכון זה השם בית גולמניץ נזכרתי-אבל שם קיבלתי את הטיפול המעולה ויצאתי בריא ב-90 אחוז-בטיפולם המלא -של ד"ר קוירי זהר וד"ר רפי קרסו-כך שאני לא יודע על מה אתה מדבר-באם אתה יכול ורוצה תשאיר ט"ל ונדבר -בתודה מחפש העזרה!!!

מנהל פורום טראומה והלם-קרב