צריך את עזרתכם בתחקיר על הוועדה הרפואית

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

26/09/2011 | 11:42 | מאת: אופיר

שלום, שמי אופיר שטרית ואני עובד על תחקיר לסרט שבו יש דמות של הלום קרב. לאחר שקראתי המון בנושא ודיברתי עם הלומי קרב נשארו כמה נושאים בהם אני צריך עוד מידע, אחד מהם הוא האבסורד וההשפלה שקורים בוועדה הרפואית, דבר שמעט אנשים יודעים עליו וממילא מעט אנשים יודעים על תופעות הלם קרב. אני צריך לדעת בדיוק מה נשאל שם וכמובן מה נענה, אשמח לקבל פרוטוקולים של הוועדות כשהפרטים האישיים מחוקים כמובן.חוץ מזה אני רוצה לשמוע על כל "חווית" הוועדה הרפואית הכוונה לזמן הוועדה, מי יושב שם, כמה זמן ממתינים מחוץ לחדר, הבדיקות לקראת הכניסה לוועדה ועוד. אשמח לקבל את עזרתכם [email protected]

שלום אופיר, אמנם כתבתי לך לא מעט אודות המתרחש בוועדות הרפואיות, אבל אני מבין שאינך מסתפק בכך. כפי שאמרתי לך, הלומי-קרב אינם ששים לחשוף את מה שקורה להם בוועדות ומחוץ לוועדות, ותחקירים כאלו עשויים לחזק את הטראומה. אני מציע לך להציץ באתר של עמותת מגן לזכויות אנוש, החושפת את השרלטנות שמאחורי הפסיכיאטריה, את ההתייחסות של הפסיכיאטרים לבני-אדם כאל חולים, ואת שיתוף הפעולה שלהם עם חברות התרופות בתעשייה של מיליארדים. בוועדות הרפואיות יושבים פסיכיאטרים המועלים באתיקה הרפואית, חסרי כל הבנה בפוסט-טראומה, וחסרי רגישות אנושית פשוטה. שנה טובה, ד"ר דרור גרין

13/04/2012 | 14:30 | מאת: sim

לא מצאתי.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב