זקוק לעזרה דחופה מחפש אולי קבוצת תמיכה להלומי קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

24/08/2011 | 03:15 | מאת: הלום קרב קשה מאוד

אני הלום קרב בן 24 עם 100 אחוז P.T.S.D עברתי המון טיפולים וכדורים ואישפוזים... הסיפור עוד ארוך... מיואש כבר מהכל ואין לי כוח לכלום מחפש פתרונות שעוד לא ניסיתי כי ככה אני כבר לא יכול יותר... חשבתי על קבוצת תמיכה אולי או לא יודע מה עוד יש?! ניסיתי המון סוגי טיפולים בארץ ובחול ללא שיפור משמעותי מה לעשות?!?! לא יכול עוד!!

שלום לך, טיפולים ואישפוזים אינם מרפאים את הטראומה, משום שהטראומה אינה מחלה אלא פגיעה. כדי להתמודד עם הטראומה עליך לשנות את נקודת המבט, ובמקום לראות את עצמך כחולה הזקוק ל'טיפול', עליך לראות את עצמך כבריא שעליו להתמודד עם המציאות הקשה. קבוצת תמיכה היא רעיון מצוין, והיא תהיה יעילה במיוחד אם אתה תיזום הקמה של קבוצה כזו. אני עצמי מתמודד עם הלם-הקרב שלי באמצעות גישת 'האימון הרגשי' שפיתחתי, המאפשרת לי ליצור מחדש את תחושת הביטחון שנפגעה. כתבתי על כך בספר 'אימון רגשי' היוצא לאור בימים אלו. הספר לא יימכר בחנויות, ואני שולח אותו לכל מי שפונה אלי לשעת יעוץ באמצעות האינטרנט. אם תרצה לשמוע על כך, כתוב אלי: [email protected] בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב