מחפשת קבוצת תמיכה דחוף,או מרכז שיקומי

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

17/08/2011 | 14:56 | מאת: בר

אח שלי בן 52,אחרי מלחמת המפרץ בה קיבל התקף חרדה,לדעתי מאז הוא מראה סימנים של הלום קרב,הפך להיפוכונדר,לדיכאוני ובמצב חרדה תמידי,זה משפיע עליו בעבודה וכהורה,כי הוא לא מתפקד.הוא בריא כשור פיזית,אבל כל פעם הוא ממציא לעצמו מחלה חדשה. לקחנו אותו לפסיכיאטר,מטופל בכדורים שעוזרים אבל לא מטפלים בבעיה האמיתית,אלא "אקמול"למען התיפקוד השוטף,אנחנו מחפשים קבוצת תמיכה דחוף,אנחנו גרים בנהריה ומוכנים להגיע לכל קבוצה,פסיכולוג לא עושה לו טוב,הוא צריך קבוצה,אנא הושיע אותנו אנחנו ממוטטים ומודאגים,מה לעשות?

17/08/2011 | 15:04 | מאת: בר

אני לא מחפשת מקומות סיעודיים הוא צעיר ובריא,אלא קבוצת תמיכה

שלום בר, את צודקת. קבוצת תמיכה יעילה יותר מאשר תרופות או פסיכולוגים. מדי פעם אנחנו נשאלים כאן אודות קבוצות תמיכה, ואינני בטוח שקל למצוא קבוצה כזו. אני מציע ליזום קבוצת תמיכה. כתבי באיזה אזור מתגורר אחיך, ואם יש לך מקום בו ניתן לקיים מפגשים כאלו, והציעי לחברי הפורום להצטרף לקבוצת תמיכה. קבוצה כזו תסייע לכל מי שיצטרף אליה. כמו כן, אני מוכן לפתוח באתר שלי פורום סגור ומוגן שישמש כקבוצה לתמיכה-עצמית, לכל קבוצה שתבקש זאת. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב