עצמון 16 ב נס ציונה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

24/05/2011 | 08:20 | מאת: אמנון בצלאל

טיפול ראשון חינם להלומי קרב בשיטת EFT ממטפל ברמה 3 שהוסמך על ידי ממציא השיטה. לסרט שנעשה על הלומי קרב בארה"ב http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=6887426238803490578&hl=en&fs=true&autoplay=1 לקריאה נוספת על השיטה בעברית http://www.naturalcure.co.il/wordpress/category/general/eft-articles-general/ לקריאה על השיטה באנגלית http://www.eftuniverse.com/

שלום לכולם, קראתי על שיטת ה-EFT וראיתי את הסרט, והבנתי שמדובר בשיטה שמסייעת להתגבר על סימפטומים קשים. אם זה נכון, זה עדיף כמובן על טיפול תרופתי. לפי הסרט שראיתי זו גישת פלאים שסייעה להלומי-קרב אמריקאים רבים. קצת מוזר בעיני, לפיכך, שהצבא האמריקני, שמתמודד עם בעיה קשה של הלם-קרב, לא מאמץ את הגישה המהירה והפשוטה הזו וממשיך להשקיע משאבים רבים בחיפוש אחר שיטות טיפול מתאימות. הצעתי לאמנון בצלאל להתנסות בעצמי בטיפול שהוא מציע כאן בחינם, ואם הוא ייענה להצעה אוכל לספר לכם מניסיוני אם היא אכן יעילה. להתראות, דרור

20/06/2011 | 22:48 | מאת: השכן שלא יושן

אנא אל תשכח שמדינת ישראל היא יחידה ומיוחדת.... כל השנים..ניסינו לחקות את ארה"ב ולא הצלחנו... השיטה שאתה מספר... לא נבחנה בתוך הארץ..שפיגוע חדש זה שאלה של זמן.. לא נבחנה השיטה בטיפול חוזר ..אדם סיים טיפול יוצא לרחוב .. ונוסע ברכבת שעולה באש..או פיגוע חדש... מדינת ישראל --צריכה שיטה משלה ...שמיוחדת למקרים שלה.. מה עם האנשים בשדרות אשקלון ..שמחר שוב ירו עליהם גראד ??? בארה"ב יש באזרחות עולם רגוע ..לא מוקף אוייבים כמו ישראל לכן הנני לקבוע שאין שיטה מוצלחת !!! אלא שיטה טובה שעדיין לא נוסתה בזמן אמת בישראל... יש הבדל בין אסון התאומים לבין גל הפיגועים הראשון והשני וטילי גראד על שדרות..... אנא קח לתשומת לבך....

16/08/2011 | 02:15 | מאת: צביקה נירי

לאחר כ-14 שנים בהן אני סובל מכאבים עזים בעורף, המקרינים גם לכאבי ראש (לאחר טראומה שעברתי - הנני נכה צה"ל ), ולאחר אין ספור נסיונות טיפוליים למיניהם שקיבלתי הן מטעם משרד-הביטחון והן במימוני האישי (שיטות שאינן בסל אגף-השיקום),נפגשתי באקראי בשיטה זו וכבר בטיפול ה ר א ש ו ן נעלמו לחלוטין הכאבים בעורף! מבחינתי זה הכי קרוב שיש לקסם! היום אני כותב זאת לאחר שחלפו כבר כחמישה חודשים מאז טופלתי אצל מר בצלאל - והכאב לא "שב לבקרני" ולו פעם אחת.

שלום צביקה, אשמח לשמוע ממך יותר אודות השיטה. אנא כתוב אלי ישירות: [email protected] בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב