התעוררות בלילה לשם הטלת שתן וגם ככה סתם. האם זו

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

24/03/2011 | 03:07 | מאת: אברהם חרפוף

תופעה רווחת של פוסט טראומה? ניסיתי לחזור לישון אך התהפכתי במיטה מצד לצד ללא יכולת להירדם מחדש. אני לפעמים מתעורר בליילה עם כאבי ראש , לוקח כדורים נגד כאבי ראש. האם אגף השיקום חושב שבצורה כזו אני יכול לעבוד יום עבודה מלא 8 שעות ביום? מעניין מאד מה תכתבו לי על זה? לילה טוב לכולם- מקודם גלשתי בתפוז אצל גילבן- פתחתי במלחמה נגד אי מתן אפשרות להעתיק פסקי דין מהרשות השופטת, טענתי כי פסקי הדין של הנכים צריכים להיות גלויים על מנת שזה יקדם את הנכים אשר יידעו את זכויותיהם גם לפי פסקי דין. ברור הוא שמפסקי דין הציבור לומד את הפירוש של בתי המשפט לחוקי הכנסת , ומכאן אי פרסום רחב של פסקי דין מהווה בעצם כמו הסתרת פסקי דין מהציבור הרחב במיוחד ציבור הנכים- וגם הנכים הפוסט טראומטים. לילה טוב ושינה מתוקה. אברהם חרפוף.

31/03/2011 | 03:24 | מאת: הפצוע האלמוני

אל תחשוב שמה שמתאים לך מתאים לכולם! אני לא מעוניין שיפרסמו פסק דין שלי ברבים ויצביעו על נכותי זאת זכות בסיסית של כל נכה וחוק סודיות רפואית בא להגן על זכותי. אז אנא ממך שמור דעתך לעצמך.

08/04/2011 | 17:58 | מאת: אברהם חרפוף

ואז יקראו לך "פלוני" בפסק הדין.

שלום אברהם, יש תופעות רבות הנובעות מפוסט-טראומה, אך יכולות להופיע גם במקרים אחרים. נדמה לי, שדווקא הצורך שלך להילחם ברשויות, כמו ה"מלחמה" על פרסום פסקי-דין, מאפיין את התסכול של רבים מהלומי-הקרב, ואת הצורך להפנות אותו במלחמה במוסדות. שבת שלום, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב