האם בעית PTSD קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

24/01/2011 | 22:22 | מאת: משה

מונעות בהכרח קבלת רישיון נהיגה.? האם בעיות כנ"ל יכולות לגרום לאיבוד כושר עבודה טוטלי, ולמרות זאת הנכה יוכל להמשיך לנהוג עם רשיון נהיגה ממשרד ממשלתי? תודה רבה מראש.

שלום משה, אין כל קשר בין הקביעות של הוועדות הרפואיות לבין הזכות להחזיק ברשיון נהיגה. אין כל אפשרות לשלול ממך רשיון נהיגה כל עוד אתה יכול להוכיח שאתה כשיר לנהיגה. בברכה, ד"ר דרור גרין

25/01/2011 | 20:00 | מאת: משה

לו בעיות קשב וריכוז, או שבעיות הקשב והריכוז הם ברמה נמוכה? תודה מראש על התגובה.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב