בהיותי בת שלוש....

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

16/09/2010 | 23:09 | מאת: גליה

שלום בהיותי בת שלוש וקצת עברתי תאונת דרכים קשה מאוד, יצאתי מזה יחסית קל, אבל עברתי השנה כבר פעמיים מן פלאשבקים של אז, אני לא זוכרת כלום, רק מסיפורים, בפעם הראשונה הפלאשבק היה כאילו חי לי מול העיניים, זה קרה לפני 7 חודשים. השבוע זה לא היה פלאשבק אלא מחשבות על למה זה לא היה צריך לקרות, למה זה קורה? איך יוצאים מזה? איך מונעים הישנות של זה? אשמח לדעת גליה

שלום גליה, מן הדברים שכתבת קשה לדעת מה היתה עוצמת הפגיעה, וממה בדיוק את חוששת עכשיו. אם מדובר רק במחשבות, אולי ההפרעה אינה כה קשה. אם זה מטריד אותך, כדאי שתפני לייעוץ נפשי. בהצלחה, ושנה טובה, ד"ר דרור גרין

17/09/2010 | 04:52 | מאת: גליה

אני לא בדיוק חוששת, אך אני רוצה להבין למה זה קורה?

מנהל פורום טראומה והלם-קרב