למי אני יכולה לפנות עם מכתב תלונה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

09/05/2010 | 21:22 | מאת: שני smile

שלום רב שמי שני הייתי מאושפזת פעמיים בתקופה האחרונה הן במחלקה פתוחה והן בסגורה באחד מבתי החולים הפסיכיאטריים בארץ וההתנהלות כלפיי וכלפי מטופלים אחרים הייתה מתחת לכל ביקורת הן מילולית והן פיזית כאחד. למי עלי לשלוח מכתב תלונה שכתבתי ששלחתי להנהלת בית חולים ולמשרד הבריאות ועוד גורמים אך לצערי לא קבלתי שום תגובה איזו גוף כן יכול לעזור לי בזה בתודה מראש שני

09/05/2010 | 22:20 | מאת: נירי

את יכולה לנסות 'בפורום נגד תקיפה פסיכיאטרית' בטוח יהיהו להם הפניות.

שלום שני, השאלה שלך אינה קשורה ישירות בנושא הלם-הקרב, אבל אשיב לך בקצרה. יש בכל בית-חולים כתובת שבה ניתן להגיש תלונה, וניתן לשלוח תלונה גם לוועדת האתיקה של האיגוד לפסיכיאטריה, או למשרד הבריאות. לצערי, הגופים האלו אינם דרך יעילה ואינם מגנים על המטופלים. אם את חושבת שמדובר בחריגה מן הכללים כדאי להגיש תלונה במשטרה ולשלוח העתקים לאמצעי התקשורת. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

20/05/2010 | 18:55 | מאת: ליאור

שלום שני אני כתב בעיתון, הייתי שמח לשמוע ממך מה ארע בבית החולים ולעזור לך לקבל תגובה בנושא. אם תרצי לדון בעניין תוכלי לפנות אלי דרך המייל [email protected] ומשם כבר נוכל לדבר הלאה המשך יום נעים

מנהל פורום טראומה והלם-קרב