אני מאובחנת כפוסט טראומתית

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

11/02/2010 | 23:26 | מאת: מיכל

עברתי שתי תאונות דרכים בהפרש של שבעה חודשים בתאונה הראשונה הייתי בהריון ונפל לי מאז אין לי חיים הייתי אצל פסיכיאטר אבל דחפו לי רק כדורים שאני לא רציתי לקחת היום אני סובלת מעצבים אני אוהבת חושך ממעיטה לצאת מהבית אני בדיכאון כי אמא שלי נפטרה לפני שנתיים אני מנסה להתמודד ולחיות נכון אבל קשה לי אני אוהבת שקט לא לחץ אני סובלת מדופק מהיר מהזעה גם בחורף מרוב מחשות אני מזיעה קיבלתי כדור מהרופא אבל אני לא יודת אם לשתות אותו אסציטאלופרם אני מפחדת אני לא יכולה לא להיות בשליטה אני חייבת לדעת תמיד מה קורה איתי ואני חוששת לקחת את הכדור מה אני צריכה לעשות אני בת34 ואני חיה לבד ואני מיואשת מזה שאני לא יכולה להיות אם אנשים כי אני שונאת רעש ולחץ ואור אני לא יודעת לקחת את הכדור או לא אני מפחדת להתמכר

שלום מיכל, תיארת את הקשיים שלך אך לא הצגת כל שאלה. אם אינך מאמינה מרופאים ובפסיכיאטרים (אבל מאמינה באבחון שלהם של פוסט-טראומה), לא תוכלי למצוא תשובות טובות יותר בפורום באינטרנט. כדאי מאוד שתמצאי רופא או פסיכיאטר שתוכלי לתת בו אמון, כדי שייעץ לך באופן מקצועי. בברכה, ד"ר דרור גרין

12/02/2010 | 00:01 | מאת: מיכל

אני שואלת לגבי הכדור שקיבלתי אם הוא טוב או לא {אסציטאלופרם} זה הכדור שאני רוצה להבין אם הוא רק ירדים אותי או לא

שלום מיכל, הבנתי אותך מצוין. הפורום שלנו הוא פורום תמיכה להלומי-קרב. את השאלה שלך תוכלי להפנות לפורום פסיכיאטריה. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב