דכאון

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

11/02/2010 | 22:48 | מאת: רותי

לפני כשנתיים בעלי חלה במחלת הסרטן וללאחר שנה של סבל נפתר, בזמן מחלתו ולאחר מותו התחל תי להרגיש לא טוב כאבי ידיים ובטן בחילות בבקריים גלי חום חוסר תאבון סחרחורות חסר שינה כל הרופאים החליטו שזה דיכאון למרות שתפקדתי כרגיל. התחלתי לקחת אפקסור ואני מרגישה בסדר. השאלה שלי אם כל זה באמת דכאון? אם אני מנסה להפסיק את האפקסור הכל חוזר.

שלום רותי, אין כל סיבה לפקפק באבחון הרפואי של הדיכאון, ואם הטיפול הרפואי עוזר לך אין סיבה להפסיק אותו עכשיו. השאלה שלך אינה קשורה בטראומה ובהלם-קרב, ואני מציע שתתייעצי עם פסיכיאטר מומחה. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב