טיפול הומאופתי לנפגעי הלם קרב ופוסט טראומה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

22/12/2009 | 14:38 | מאת: אדית דיטה דניאל הומאופתית

שלום רב אשמח להביא למודעות לכך שלנפגעי הלם קרב ופוסט טראומה -יש טיפול שלם ומלא בהומאופתיה בכול הסוגיות הנלוות למצוקותיהם. בברכה אדית דיטה דניאל הומאופתית

שלום אדית, מדי פעם אנחנו קוראים כאן על שיטות פלא לטיפול בפוסט-טראומה, ואין לי כל התנגדות שתפרסמי כאן גם את השיטה שלך. עם זאת, עליך להתייחס ברצינות ולתאר בפירוט במה את יכולה להועיל להלומי-קרב, איזה ניסיון ויש לך בנושא של פוסט-טראומה ובאילו תחומים הצלחת עד כה להועיל לנפגעי טראומה. בברכה, ד"ר דרור גרין

22/12/2009 | 18:15 | מאת: צVקa

למה הכוונה במילים שגם אני יכול להבין?

מנהל פורום טראומה והלם-קרב