שאלה בהקשר לתרופות

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

21/11/2009 | 16:05 | מאת: פוליקוק

קיבלתי כדורי שינה לאחר שהיו לי המון חסר בשינה שם הכדור הינו אימובן הכדור היה לי טוב עד לפני יומיים אני מקבל גם ליריקה X2 נגד כאבי גב חזקים מאוד ,אני חש לאחרונה ממש לא טוב למרות כדור השינה אימובן שמו האים יש היתנגשות בין תרופתית בינו ובין האימובן?

שלום פוליקוק, שאלה כזו עליך להפנות לפורום פסיכיאטריה, או לרופא המטפל בך. בנושאים רפואיים הקשורים לתרופות כדאי להיזהר מאוד מעצות הניתנות בפורומים פתוחים, משום שכל אחד מגיב אחרת לתרופות ומסוכן לקחת תרופות ללא פיקוח רפואי. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב