חרדה ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

13/01/2009 | 10:38 | מאת: אלן

אחרי כל אזעקה אני פשוט נכנס למצב ממושך של חוסר-שקט וכעס וחושב את המחשבות הרגילות איפה נפל הטיל ? האם נשאר לי בית ? אני מנסה לשמור על שפיות מסויימת . להרגיע את עצמי . לעשות נשימות מרגיעות . דימיון מודרך . אני כל יום שונא יותר את המלחמה . המראות מזעזעים . אני משתדל להתנתק מן הטלוויזיה . לא ניתן להשאר אדיש לסבל שגורם המלחמה עלינו ועליהם . אני רק מקווה שזה יעזור ויביא שקט בסוף . כל-כך קל להחליט על מלחמות וכל -כך קשה להחליט על שלום .

שלום אלן, התגובה שלך לאזעקה נורמלית לגמרי, וגם תרגילי הנשימה נובים ונכונים. אני מקווה שהמלחמה הזאת תסתיים בקרוב, וגם אתה תרגיש טוב יותר. להתראות, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב