הזמנה לכנס נפגעי/ות תקיפה מינית

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

05/01/2009 | 22:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

ביה"ס למדעי ההתנהגות הנכם מוזמנים ליום עיון בנושא: נפגעות ונפגעי תקיפה מינית שיתקיים ביום ד' 28.1.09 בשעה 12:00 באולם תשובה במכללה האקדמית נתניה יו"ר: ד"ר גידי רובינשטיין על סדר היום: 12:30-12:00 – התכנסות וכיבוד קל דברי פתיחה: 12:45-12:30 - פרופ' סיני דויטש, נשיא בפועל 13:00-12:45- פרופ' אהרון צינר, דיקן ביה"ס למדעי ההתנהגות 13:30-13:00 - ח"כ זהבה גלאון, יו"ר ועדת משנה למאבק בסחר בנשים 14:00-13:30- ד"ר גידי רובינשטיין, יו"ר, ביה"ס למדעי ההתנהגות מהשדה: 14:30-14:00 - גב' נועה הריס מנהלת מרכז סיוע לנפגעות ונפגעי תקיפה מינית, אזור השרון פגיעה מינית: היבטיה החברתיים וביטוייה בקו החירום 15:00-14:30 - מר רן יקיר רכז קו הסיוע לגברים ולנערים נפגעי תקיפה מינית מאפיינים ייחודיים של גברים נפגעי תקיפה מינית מהמחקר: 15:30-15:00 - דר' יהודית אבולעפיה החוג לקרימינולוגיה המכללה האקדמית אשקלון ואוניברסיטת בר-אילן בנים חורגים למערכת אכיפת החוק: מעמדם החוקי של נפגעי עבירות מין 16:00-15:30 - דר' אביגיל מור פסיכולוגית קלינית וראש התכנית ללימודי מגדר המכללה האקדמית תל חי הבדלים מגדרים בתפישת ההטרדה המינית פאנל תגובות: 16:30-16:00 • מנחה: ד"ר תמר שולץ, סגנית דיקן ביה"ס למדעי ההתנהגות • פרופ' הדרה בר-מור, סגנית דיקן ביה"ס למשפטים • פרופ' ענת פירסט, דיקן ביה"ס לתקשורת • דר' ורדה מילבאואר, בתיה"ס למדעי ההתנהגות ולמנהל עסקים המכללה האקדמית נתניה הכניסה ללא תשלום

06/01/2009 | 01:09 | מאת: אברהם שרווד

ד"ר נכבד! לא הבנתי איך קשורה הודעתך אלינו? אותנו מי שתקפה זאת ההפרעה הקרויה פוסט טראומה או בשפת העם הלם קרב... פרט אליה, תוקפים אותנו עוד ועוד אנשים, אבל מינית בינתיים לא הותקפנו ותגובתך לא רק שמעוררת תמיהה, אלא אפילו קצת מפחידה... אשמח להסבר ממך, אברהם :)

06/01/2009 | 04:21 | מאת: צVק@

לאברהם (ובכלל) חפש את הספר "טראומה והחלמה" בספר מתואר הקשר החד משמעי בין תגובת קרב אצל הבנים וחווית האונס אצל הבנות היוצרות אצל שני המינים PTSD הזהה בתסמינים בכלל ספר מומלץ להבנת התהליך צביקה

היי גידי, אני מאחל לך הצלחה בכנס. נראה לי שהפורום הזה אינו המקום הנכון לפרסם אותו. להתראות, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב