החרפת סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

01/01/2009 | 15:54 | מאת: adi

היי, להזכירכם אני מתמודדת ממלחמת לבנון השנייה עם סכיזופרניה. אני שואלת אם יש מצב שהמחלה תוחרף בעקבות החרפת המצב (נקווה שלא) אני משתדלת עד כמה שאפשר להיות אופטימית, כמה שפחות טלויזיה ומחשב ולהמשיך בשגרה. יש למישהו ניסיון עם זה עדי

01/01/2009 | 19:29 | מאת: יהודה

ומי קבע שאת אכן סובלת מסכיזופרניה דבר שגם לי הדביקו בזמנו וכנראה שאני האדם הראשון ביקום שנרפאתי מהסכיזופרניה ואני נחשב כנס רפואי תנסי רופאים אחרים אולי גם את נס רפואי

04/01/2009 | 14:25 | מאת: אברהם שרווד

יהודה יקר! יכולה להתחיל סכיזופרניה גם אצלינו? אנחנו יכולים ללקות במחלה הזאת? פשוט אני מפחד שמה שאני ובטוח כולם פה שומעים, זוכרים ומריחים זה יהיה קשור לסכיזופרניה... אני ממש מקווה שהפוסט טראומה לא קשור לסיכוזפרניה... חברך לנשק ולדם, אברהם :)

שלום עדי, הפורום שלנו מיועד להלומי-קרב ונפגעי טראומה, ושאלות בנושאים פסיכיאטריים כדאי להפנות לפורום פסיכיאטריה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב