לוחם ותיק

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

30/03/2008 | 22:15 | מאת: מאיר

דרור שלום: בשנת 1966 בזמן פעולה מבצעית הצליח האויב לחדור לשטח והרג 5 חיילים החייל השישי עשה עצמו מת וחייב ניצלו . הוא היה באשפוז למשך שנה ושוחרר מהצבא מאז הוא סובל וחיוב הפכו לסיוט האם מאוחר להגיש הקרה .

31/03/2008 | 08:21 | מאת: יהודה

בוקר טוב ממש לא מאוחר אין חוק התיישנות על פוסט טראומה בהצלחה

05/04/2008 | 02:47 | מאת: שוקי

אין כל התיישנות לפוסט טראומה או PTSD באחריות תתקשר מיד לתגובות קרב בתל השומר וקבע תור

שלום ללוחם הוותיק, האם אתה הוא החייל השישי? לכאורה, יש התיישנות על תביעות למשרד הביטחון לאחר שלוש שנים מיום האירוע או השחרור. עם זאת, באופן מעשי ובאישור בית-המשפט בוטלה ההתיישנות, וכל אחד יכול לתבוע הכרה כהלום-קרב. אני עצמי הוכרתי כהלום-קרב יותר משלושים שנה לאחר מלחמת יום-הכיפורים. בכל מקרה כדי להגיש תביעה, וכך גם לזכות בטיפול מיום הגשת התביעה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב