פוסט טראומה עם מצב כלכלי קשה, מה עושים?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

12/03/2008 | 16:59 | מאת: אלון

לאחר 6 שנים של טיפול פסיכיאטרי אני מרגיש שמצבי הולך ומדרדר. אני לא יוצא מהבית גם כדי לחסוך הוצאות וגם עקב חרדות לא מובננות. מרגיש היום כמו אב שכול שאיבד 7 מילדיו במלחמת יום כיפור, ניסה להמשיך קדימה והצליח לתקופה של כ-30 שנה ואז באה הנפילה. היום אני לא יכול להרשות לעצמי לאכול כמו שצריך, לא יכול לעשות רפסולוגיה שכל כך עזרה לי, לא יכול לקבל כל טיפול מעבר לפסיכיאטר מה שנותן משרד הביטחון ומרגיש שאני הולך ודועך. גם בני משפחתי גבר לא סובלים אותי ואני שואל מה אפשר לעשות כדי להתגבר על צער השכול וחוסר המשאבים??

12/03/2008 | 20:26 | מאת: יהודה

שלום אלון כתוב לי מייל וננסה לעזור מעדיף לא כאן אבל יש פטרונות בהצלחה

שלום אלון, יש דרכים להתמודד גם עם מצבים קשים כשלך. בתחום החרדה כדאי לשלב את הטיפול הפסיכיאטרי-תרופתי גם בטיפול נפשי, רצוי קוגניטיבי התנהגותית. על קשיי המשאבים אפשר להתמודד באמצעות בקשת עזרה מעובדת השיקום המטפלת בך במשרד הביטחון. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

27/04/2008 | 14:16 | מאת: גדעון

שלום אלון, אשמח לנסות לעזור. לא דרך הפורום. התקשר לכתובת: [email protected]

מנהל פורום טראומה והלם-קרב