מה ההבדל בין פוסט טראומה להלם קרב?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

10/10/2007 | 22:19 | מאת: הילה

היי. הייתי מאוד רוצה לדעת מה ההבדל בין פוסט טראומה לבין הלם קרב. ידיד שלי נפצע בלבנון לפני 10 שנים . הם הוא הלום קרב או פוסט טראומה? מה נותן לו את ההגדרה הזאת? אשמח לתשובה בהקדם תודה :-)

10/10/2007 | 22:50 | מאת: יהודה

לדעתי רק יפוי של אותה בעיה שלא תשמע קשה מידי אבל הצרצ היא אותה הצרה רק שינוי האדרת

שלום הילה, הלם-קרב הוא טראומה המתרחשת במהלך קרב. תופעות פוסט-טראומטיות, כהגדרתן, הן תופעות המופיעות לאחר הטראומה, לעתים עשרים או שלושים שנה לאחריה. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב