הטבה / פטור ממס הכנסה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/09/2007 | 00:36 | מאת: מצליח

ברצוני לברר ,אני נכה 30% ptsd ,ועובד ומשלם מס הכנסה, האם מגיע לי הטבה או פטור ממס הכנסה או מכל מס אחר בגלל נכותי ? אודה לתשובה מוסמכת ומדויקת.

שלום מצליח, באתר נכי צה"ל תוכל למצוא פרטים על הזכויות המגיעות לך: http://www.pnz.co.il/article.php?op=cat&id=1 תוכל לבקש מידע גם מעובדת השיקום שלך. לא מגיע לך פטור ממס הכנסה, אבל נדמה לי שיש איזה החזר קטן המצורף לתגמולים בכל שנה, כמו החזר שיחות טלפון. הטבה נוספת היא ביטול אגרת הרדיו והטלוויזיה. שנה טובה, ד"ר דרור גרין

22/09/2007 | 17:49 | מאת: צVק@

יש באפשרותך לפנות לעיריה ולבקש פטור עד 74 מ"ר בתשלום ארנונה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב