רוצים לעזור במחקר?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

13/08/2007 | 13:55 | מאת: סטודנטית

שלום, אני פונה אליכם במסגרת מחקר שנערך באוניברסיטה הפתוחה ובאוניברסיטת תל-אביב. בגל הראשון של המחקר השתתפו יותר מ-100 אנשים, ועכשיו אנחנו רוצים לחזק את הממצאים. לשם כך אני מחפשת גברים ונשים בני 18-40 עם היסטוריה של טראומה מינית שמוכנים לענות על שאלון. מילוי השאלון אורך כ-10 דקות, הוא אנונימי לחלוטין וגם לא דורש לספר על הטראומה, אך מעצם הנושא הוא יכול להיות טריגרי. אם יש כאן מישהו שמוכן לעזור, אנא כתבו לי למייל: [email protected] ואשלח את השאלון. תודה!

13/08/2007 | 15:01 | מאת: איש הגשם יהודה

נו בני 40 את מחפשת כאן

שלום סטודנטית, אני בטוח שאם היית רוצה לנהל מחקר על תאונות דרכים לא היית פונה לנשים שביצעו הפלה. מאותה סיבה, כשאת מנהלת מחקר על טראומה מינית כדאי לפנות לנפגעי אלימות מינית. הפורום שלנו מיועד לנפגעי טראומה הנובעת מהלם-קרב, ולכן אין לו כל קשר למחקר שלך, למרות שהמלה 'טראומה' מופיעה בו. אני מאחל לך הצלחה, כאשר תמצאי את המשתתפים המתאימים. בברכה, ד"ר דרור גרין

13/08/2007 | 19:36 | מאת: סטודנטית

משם הפורום לא קיבלתי את הרושם שמדובר רק בנפגעי הלם קרב (מכיוון שכתוב "טראומה _ו_הלם קרב), אך נראה שהטעות הייתה שלי. (ובלי קשר, יכולים להשתתף בפורום גם אנשים שיכולו לעזור לי, גם אם הפורום לא מוגדר כפונה לנפגעי טראומה מינית בלבד) תודה וסליחה, בכל מקרה.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב